Skip to main content

Isis, Sjoerd & Bobbie

By 29 augustus 2019reviews

Eerst zag ik wel op tegen het draaien met zoveel kinderen, maar eigenlijk bevalt dat ‘vaderen’ over zoveel kinderen me heel goed. Doordat je er nu bij bent kan ik echt meemaken hoe Bobbie met andere kinderen omgaat en hoe ze zich ontwikkelt.

Samen zijn wij de Villa – Draaiouders Isis en Sjoerd aan het woord

Isis: “Vanaf het moment dat Bobbie kon lopen hebben we haar naar de Villa gebracht. Ik heb behoefte aan flexibiliteit, want als fotograaf moet ik vaak adhoc op pad voor opdrachten en het is dan heel fijn dat ik Bobbie kan brengen wanneer het uitkomt. Ook de prijs speelt mee. Dit is natuurlijk een heel voordelige kinderopvang.”

Sjoerd: “Bij een gewone crèche weet je vaak niet eens de namen van de andere kinderen en welke ouders erbij horen. Nu ben je heel betrokken met elkaar. Het is hier heel familiair.”

Isis: “Wat ik zo tof vind is dat je kinderen makkelijk met andere kinderen en ouders omgaan. En als er allemaal kinderen op mij af komen rennen voor een knuffel als ik binnenkom voelt dat elke keer weer heel bijzonder.” 

Sjoerd: “Eerst zag ik wel op tegen het draaien met zoveel kinderen, maar eigenlijk bevalt dat ‘vaderen’ over zoveel kinderen me heel goed. Doordat je er nu bij bent kan ik echt meemaken hoe Bobbie met andere kinderen omgaat en hoe ze zich ontwikkelt.

Isis: “It takes a mother to give birth to a baby, but it takes a village to raise a child. We delen echt de opvoeding van de kinderen.”

Close Menu