Skip to main content

Evelien & Otto, Boudewijn,

By 28 augustus 2019augustus 29th, 2019reviews

Door de weerstand die er iedere keer was om na schooltijd naar de BSO te gaan, en door dat we bij de Villa als ouders meer betrokken zijn, hebben wij ervoor gekozen om bij de BSO van de Villa in te stappen.

Samen zijn wij de Villa – Draaiouder Evelien aan het woord

Otto (6) en Boudewijn (4) zijn vanaf begin januari 2019 bij de Villa gekomen voor de BSO. We zaten daarvoor op een reguliere crèche en eerst op een reguliere BSO. Door de weerstand die er iedere keer was om na schooltijd naar de BSO te gaan, en door dat we bij de Villa als ouders meer betrokken zijn, hebben wij ervoor gekozen om bij de BSO van de Villa in te stappen.

Mijn vriend helpt mee met klussen en het drukwerk. En ik draai twee of drie keer per maand. Ik werk als verslaggever bij de publieke omroep fulltime, maar omdat het flexibel is kan ik het toch combineren met de Villa. Wat ook handig is als ik lastminute toch op een vrije dag met een cameraploeg op pad moet is er altijd ruimte om de kinderen toch naar de Villa te laten gaan. Het is een kleine groep kinderen van maximaal 12, waardoor iedereen elkaar goed kent en het voor de ouders ook goed te doen is. Soms draai ik in mijn eentje een groep als er niet meer dan 8 kinderen zijn, en soms ook samen.

Otto en Boudewijn gaan twee keer per week naar de Villa, en als ik moet draaien drie keer. En ze gaan steeds met veel plezier!  Zo hebben we een tijdje op dinsdag muziekles gehad. En apenkooien ze tegenwoordig op donderdag direct na schooltijd in een gymzaaltje in de buurt. Dit is voor werkelijk alle kinderen een grote hit. Ook is er altijd veel tijd voor vrij spelen. We hebben een grote lego-hoe die erg populair is. Een uitgebreid knutsel-assortiment doet het ook altijd goed. En daarnaast natuurlijk het geweldige grote buitenplein met veel fietsen, voetbalmogelijkheden, een overdekte zandbak, en veel ruimte om een beetje aan te klooien. Iets wat de kinderen erg fijn vinden na schooltijd, om niet te veel te moeten.

Close Menu