Skip to main content

De Villa als voorbeeld in interview met “Ouders Van Nu” (2022)

Interview met onze eigen Arnoud door www.oudersvannu.nl
Kinderopvang Door Ouders “De Villa” is gevestigd in een voormalige schoolgebouw in Utrecht-Oost, vlakbij de Stadsschouwburg. Al bijna 50 jaar runnen we met betrokken ouders een ouderparticipatie crèche. Deze betrokken vorm van kinderopvang krijgt steeds meer aandacht, zeker nu de personeelstekorten in de reguliere kinderopvang toenemen. Met dit als aanleiding interviewde Ouders Van Nu onder andere onze ouderparticipatie crèche. Het interview lees je hier: https://www.oudersvannu.nl/nieuws/creche-vol-of-dicht-samen-met-andere-ouders-de-kinderen-opvangen-kan-met-deze-regels/ Conclusie: kinderopvang kan veel beter, betrokkener en gezelliger met een Kinderopvang Door Ouders!

We laten het graag aan je zien
Tijdens een OPEN DAG laten we de ruimtes zien waar de kinderen spelen, slapen en buitenspelen. In voormalige schoollokalen zijn 2 geweldige opvang-ruimtes gemaakt met glijbanen, vide en speelhuisjes. Daarnaast is er een aparte gym/speelruimte en een enorm ruimte tuin waar kinderen leren fietsen, kunnen schommelen of spelen in het zandbak-huis. Deze enorme buitenruimte is uniek voor een opvang in Utrecht. Dit laten we graag allemaal aan je/jullie zien!

De eerstvolgende OPEN DAG is 8 oktober. Mail als je op deze dag een leiding wilt, of op een ander moment wilt oriënteren naar: welkom@crechedevilla.nl

Close Menu